Известие

Collapse
No announcement yet.

Удивен от тази прекрасна кола!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Удивен от тази прекрасна кола!

Преди време забелязах, че има щека за измервани нивото на маслото на скоростната кутия, колата е 1.9 асматик ,ръчна си е. Няма такава кола, все ме удивлява нещо ново в нея, как да не я обича човек.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Преди време забелязах, че има щека за измервани нивото на маслото на скоростната кутия, колата е 1.9 асматик ,ръчна си е. Няма такава кола, все ме удивлява нещо ново в нея, как да не я обича човек.
    Така е Много е удобно с тази щека, но да беше на по-нормално място, за да не се налага да лягаш под нея Поне при мен е така ...
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
      Така е Много е удобно с тази щека, но да беше на по-нормално място, за да не се налага да лягаш под нея Поне при мен е така ...
      Хахахах е ти къде искаш да е до ръчната ли?! Трябва си спец. внимание за тая работа и лягане и залягане!
      145 QV ex.
      146 Boxer TOTAL ex.
      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

И моята печка има щекичка. Но за съжаление е почти невъзможно да я използваш. Все пак е удобно ,че си наливам маслото от там.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Какво ли общо има тази тема с раздела млад техник?

за сега КЛЮЧ а после ще му мислим дали да не потегли към коша
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
          X